Jadilah yang pertama menerima promosi terkini daripada kami. Pasti anda tersenyum gembira setiap hari.

Jadilah yang pertama menerima promosi terkini daripada kami.

Tinggalkan maklumat anda sekarang! Pasti anda tersenyum gembira setiap hari.
Pautan Laman

Jubah Basic Bayi Lelaki

Jubah Basic Bayi Lelaki

Orang kata melentur buluh biar dari rebungnya. Anak kecil ni ibarat kain putih, ibubapanyalah yang mencorakkannya. 

Diinspirasikan dari pakaian sunnah Rasulullah saw, Jubah Basic merupakan pilihan yang tepat untuk si comel anda. Keseluruhan proses pembuatannya dilakukan oleh tukang jahit mahir terlatih.

Penyeliaan dari segi kualiti, rekabentuk dan jahitan dilakukan oleh pemiliknya sendiri. Justeru, Jubah Basic menjadi pilihan paling tinggi kepada pakaian jubah. 

Menggunakan material 100% cutton berkualiti dari Jepun. Menjamin serapan peluh lebih baik, tahan lama dan mudah diurus. Si comel anda pasti merasa selesa ketika memakainya. Kualiti kain yang sejuk, tidak panas dan selesa   pada kulit anak anda. 

Sengaja didatangkan hanya dengan satu tone untuk keseluruhan jubah untuk merealisasikan impian anda yang ingin mendidik anak berpakaian mengikut sunnah rasullullah saw. Putih lambang kesucian si kecil comel yang sedang membesar. 

Rekaan jahitan leher yang halus dikemaskan dengan jahitan butang yang indah. Mudah untuk disarungkan dan selesa dipakai. Tidak panas dan tidak terasa tercekik dileher kerana bukaannya yang luas. 

Anda juga boleh menggayakan bersama si comel anda kerana  Darwish Rich Design juga boleh ditempah mengikut saiz orang dewasa.

Anda pasti teruja untuk memilikinya sendiri. Anak dan ayah sama bergaya meraikan majlis-majlis kesyukuran dan kenduri dengan Jubah Basic.

Show:
Sort By:
'));