On Sale Now!! Shop Now

RESEPI UNTUK ANAK SUSAH NAK MAKAN

resepi pasta untuk anak susah nak makan

Resepi ringkas untuk anak-anak. Boleh la mommies cuba tengah hari ni. Biasa anak yang memilih makanan suka. Yang tak memilih double suka. Insha Allah. Kita buat yang terbaik untuk anak-anak kayh. 😉
.
.
‼️Sedikit info Mozarella Cheese : kaya dengan kandungan vitamin A, vitamin B12, Vitamin C, kalsium, zink, fosfor, zat besi dan kalium. 👍🏻
.
.
Oh ya ada lagi, Kasein yang terdapat dalam keju membantu melindungi enamel gigi dengan membentuk penapis yang nipis pada permukaan gigi untuk pembentukkan karies gigi a.k.a gigi rosak. 🙂
.
.
Sapa dah cuba jom share pics atau feedback di ruangan komen. Mummy D nak tengok version yang efek cheese tarik macam pizza. Hihi.
.
.
#darwishrichdesign #drd #ilovemysolehboy #bajucomelanak #MummyD #resepipasta #tipsanaksusahmakan

resepi pasta untuk anak 2 tahun ke atas




Older post Newer post