FREE SHIPPING (16.09.18-30.09.2018) !!! Shop Now
Cart 0

JUBAH ATAU KURTA SEDONDON BAPA ANAK RAYA NI?

Salam semua, 

Mummy D excited sangat nak announce ni. Pre-order untuk jubah / kurta sedondon anak ayah dah buka.

Tapiiii... mummy daddy kena cepat ya. Tempahan tutup 28 February 2018 tau. Sebab Mummy D pun tak suka kalau tempahan tak siap nanti. Apa lagi baju mummy je yang dah siap. Hero dan dan daddy kena pakai baju lain pulak. Aduh... tak syoknyaaaa.. 😓

Ini T & C untuk tempahan Jubah / Kurta Sedondon ya : 

Untuk Jubah/Kurta Bapa (Dewasa) kita tiada ready stock. Perlu tempah aka pre order & tempoh siap 3-4 minggu hari bekerja (ikut Q)


Harga size Standard:
RM180 Jubah
RM160 Kurta

Harga untuk size Custom:

RM190 Jubah
RM170 Kurta 

60% deposit sebelum mula jahit, 40% balance dibayar setelah siap. Warna boleh pilih mengikut yang kita ada pada koleksi Kurta & Jubah Baby (boleh refer IG/FB atau website http://www.darwishrichdesign.com)

Material kami ialah 100% combed cotton yang lembut, selesa dan tidak panas.

Jika berminat, kami akan beri size chart standard atau utk Custom Size kami akan ajar cara ukur.😊

*Kurta size standard sama seperti Jubah, cuma customer perlu beri ukuran labuh takat lutut, dan specific ukuran lengan nak panjang atau pendek* jika pendek, beri ukuran takat siku*

*Beli set dengan anak, FREE POSTAGE, Malaysia ONLY*



🌟Cara ukur custome made 🌟

DI BAWAH ADALAH “CARA AMBIL UKURAN” JUBAH / KURTA

Ukuran yang diperlukan:

1) Ukuran lilit leher: ……inci
2) Ukuran bahu: ……inci
3) Ukuran lilit dada: ……inci (fit)
4) Ukuran lebar lengan: ……inci
5) Ukuran labuh tangan: ……inci
6) Ukuran labuh jubah: ……inci

Tinggi: ….. cm
Berat: ….. kg

Labuh tangan tu if nak singkat bagi ukuran takat siku ya*
Jika nak kurta labuh takat lutut*

Jom cuci mata dengan model dulu. Sambil tu fikir-fikir cepat nak color dan design jubah atau kurta. 




Ok ya. Jangan lupa tau. Kalau dah decide, roger roger je Mummy D kayh.. 

Order : mesejdarwishrichdesign.my 



Older post Newer post