On Sale Now!! Shop Now

7 CARA HEBAT & MUDAH SUPAYA ANAK ADA KEYAKINAN DIRI

Pernah terkifir tak macam mana nak bina keyakinan diri anak-anak? Ada kalanya anak takut nak try benda baru. Padahal bagi kita orang dewasa, mungkin benda tu simple. Tapi bagi anak kecil, bila mereka tak dapat sokongan yang sepatutnya, keyakinan diri tak akan timbul. 

So, Mummy D nak share apa yang Mummy D prektis dan buat, dan sentiasa cuba untuk konsisten cara mudah ni. Mommy daddy pun boleh cuba dan apply kat anak-anak, mudah-mudahan anak-anak kita berjaya jadi individu yang teguh keyakinan diri dan berani bersuara demi keadilan. Ececewah... 

parentingmalaysia.jpg

tipsparentingohsem.jpg

parentinghacks.jpg

parentingmalaysia.jpg

tipsibubapa.jpg

alfatehdrd.jpg

blueblack.jpg

Semoga dengan perkongsian Mummy D dapat membantu mama papa membentuk keyakinan diri anak-anak dari kecil lagi. 

Kalau boleh share la untuk mama papa lain. Mungkin ada yang sedang tercari-cari tips simple dan mudah macam ni. Mana tau kita dapat bantu mereka yang tengah buntu, kan.   

Love, 

Mummy D 



Older post Newer post