icon-search
icon-search

Dah Banyak Gambar Raya, ini lah Masanya Kita Photobook-kan! Murah..

Puas dah posing raya jangan la simpan je gambar-gambar comel tu. Kita photobook-kan je senang dan tahan lama. 

Kalau dulu zaman sebelum smartphone, kita pakai kodak film. Siapa pernah guna tu kita geng. Lepas tu pegi kedai uncle cuci dan dapat negative film tu untuk cuci banyak kali. 


Betapa mudahnya sekarang order online je lepas tu gambar pun print cantik dalam bentuk yang lebih tahan lasak, tak perlu beli album besar gedabak nak letak gambar, siap boleh customize cara kita nak dan hiasan page gambar tu. 

ha boleh ORDER SINI .

Jangan lupa pakai CODE NI : AFFIARAYA19  untuk dapat diskaun 80% wahhh.. Valid dari 31 May 2019 - 30 Jun 2019 

Photobook MY

Photobook Malaysia

Lepas tu boleh la share hasil nya nanti..   

Share lah ye semoga bermanfaat.   


Love, 

Mummy D


Join DRD Family : https://t.me/darwishrichdesign




Older post Newer post

Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.