Jadilah yang pertama menerima promosi terkini daripada kami. Pasti anda tersenyum gembira setiap hari.

Jadilah yang pertama menerima promosi terkini daripada kami.

Tinggalkan maklumat anda sekarang! Pasti anda tersenyum gembira setiap hari.
Pautan Laman

Kurta Premium Bayi

Kurta Premium Bayi

Masih tercari-cari pakaiaan sesuai untuk si comel anda? Bosan dengan pakaian sedia ada?

Kurta Premium keluaran Darwish Rich Design pasti membuatkan anda tidak sabar mendapatkannya. Jahitannya yang sangat kemas, teliti dan unik oleh tukang-tukang jahit terlatih dan  mahir.

Diperbuat daripada 100% kain cutton bermutu tinggi dari Jepun. Material cutton yang lembut, serap peruh dan tidak panas sangat sesuai untuk si comel anda yang bijak. 

Rekabentuk leher berbentuk 'V' selesa dipakai dan mudah disarung. Si comel anda tidak akan merasa rimas kerana ruang leher yang luas.

Kurta Premium mempunyai keistimewaannya yang tersendiri. Telah terbukti tidak terdapat di mana-mana rekabentuk seumpamanya. Boleh dipakai secara labuh seperti jubah atau singkat dan dipadankan dengan seluar pelbagai warna dan jenis. 

Kurta Premium di datangkan khas untuk anda dengan lebih 10 warna menarik  mengikut tema pilihan. Sangat mempersona  digayakan oleh si comel bagi meraikan majlis-majlis istimewa seperti sambutan hari jadi atau hari raya. 

Anda tidak pening untuk memilih saiz yang sesuai untuk si comel anda. Kurta Premium mempunyai pelbagai saiz yang sesuai dari umur 0 ke 36 bulan serta mengikut ukuran bahu, dada dan labuh. Dapatkan saiz yang tepat untuk bayi comel anda. 

Semestinya anda tidak akan menyesal memiliki Kurta Premium untuk si comel anda yang   membesar dengan sihat dan bijak. 

Show:
Sort By:
'));