Jadilah yang pertama menerima promosi terkini daripada kami. Pasti anda tersenyum gembira setiap hari.

Jadilah yang pertama menerima promosi terkini daripada kami.

Tinggalkan maklumat anda sekarang! Pasti anda tersenyum gembira setiap hari.
Pautan Laman

Exclusive Shirt Little Gentleman

Exclusive Shirt Little Gentleman

Ingin anak bujang comel anda bergaya selesa? Pastikan anda dapatkan koleksi terkini kami Little Gentleman iaitu Kemeja Ekslusif. Comelnya anak bujang ni. Handsome kan? Jom dapatkan sekarang.

Little Gentleman keluaran Darwish Rich Design direka khas untuk si COMEL anda. Penghasilannya menggunakan kain material terbaik yang bermutu tinggi.   Sesuai untuk bayi hingga dewasa. Kualiti kain yang menyerap peluh, tidak jarang dan  mudah diurus. Juga tidak mudah berkedut dan senang digosok. 

Diberi sentuhan yang berbeza dari kemeja lain kebanyakan di pasaran, Little Gentleman mempunyai DUO BOTTON yang unik. Sangat menarik perhatian sesiapa saja yang melihatnya. 

Jahitan yang sangat kemas dan teliti, serta cuff di lengan yang sungguh selesa.

Little Gentleman mempunyai potongan baju dan ukuran yang tepat untuk si comel anda. Mudah disesuaikan dengan seluar panjang polos, jeans dan yang lain juga. Baju yang longgar mudah untuk si comel anda bergerak. 

Teruja dengan pelbagai pilihan warna-warna ceria untuk anda. Semestinya warna-warna menarik dan lembut yang membuatkan si comel anda tidak sabar-sabar untuk menggayakannya. 

Jaminan kami, anda pasti tidak mahu ketinggalan untuk memilikinya buat si comel tersayang. Stok adalah terhad dan eksklusif.

Show:
Sort By:
'));