Jadilah yang pertama menerima promosi terkini daripada kami. Pasti anda tersenyum gembira setiap hari.

Jadilah yang pertama menerima promosi terkini daripada kami.

Tinggalkan maklumat anda sekarang! Pasti anda tersenyum gembira setiap hari.
Pautan Laman

Kurta Walid

Kurta Walid

Comelnya anak bujang ni. Handsome kan? Teringin nak cari baju macam ni untuk si bujang anda? Tapi tak tahu bagaimana?

Kurta Walid keluaran Darwish Rich Design direka khas untuk si COMEL anda. Pengahasilannya menggunakan kain material Paloma Satin SILK yang bermutu tinggi. Sesuai untuk bayi hingga dewasa. Kualiti kain yang menyerap peluh, tidak jarang dan  mudah diurus. Juga tidak mudah berkedut dan senang digosok. 

Penggunaan gabungan kain pelbagai warna dari jenis yang sama, membuatkan rekaannya menjadi sangat unik.  Diberi sentuhan yang berbeza di bahagian hadapan dan belakang. Sangat menarik perhatian sesiapa saja yang melihatnya. 

Jahitan yang sangat kemas dan teliti. Potongan leher berbentuk teluk belanga dan mempunyai lapik disebelah dalam. Ruang leher yang luas mudah disarung. Di datangkan dengan set seluar bergetah di pinggang si comel yang berani dan lasak. 

Kurta Walid mempunyai potongan baju dan ukuran yang tepat untuk si comel anda. Mudah disesuaikan dengan seluar panjang polos yang lain juga. Baju yang longgar mudah untuk si comel anda bergerak. Nampak kasual dan bergaya!

Teruja dengan pelbagai pilihan warna-warna ceria untuk anda. Semestinya warna-warna menarik Brown, Lavender, Fuchsia Pink, Gold, Black & Gray membuatkan si comel anda tidak sabar-sabar untuk menggayakannya. 

Jaminan kami, anda pasti tidak mahu ketinggalan untuk memilikinya buat si comel tersayang. Stok adalah terhad dan eksklusif.

Show:
Sort By:
'));