Jadilah yang pertama menerima promosi terkini daripada kami. Pasti anda tersenyum gembira setiap hari.

Jadilah yang pertama menerima promosi terkini daripada kami.

Tinggalkan maklumat anda sekarang! Pasti anda tersenyum gembira setiap hari.
Pautan Laman

Kurta Wildan

Kurta Wildan

Masih tercari-cari pakaiaan sesuai untuk si comel anda? Bosan dengan pakaian sedia ada?

Kurta Wildan keluaran Darwish Rich Design pasti membuatkan anda tidak sabar mendapatkannya. Jahitannya yang sangat kemas, teliti dan unik oleh tukang-tukang jahit terlatih dan  mahir.

Diperbuat daripada 100% kain cutton bermutu tinggi dari Jepun. Material cutton yang lembut, serap peruh dan tidak panas sangat sesuai untuk si comel anda yang bijak. 

Kurta Wildan mempunyai keistimewaannya yang unik. Telah terbukti tidak terdapat di mana-mana rekabentuk seumpamanya. Kurta Wildan mempunyai set baju teluk belanga dan seluar bergetah dipinggang yang sangat selesa terutama jika anak anda sangat aktif dan lasak.

Dihasilkan dengan elemen songet asli yang tampak mewah dan sangat sesuai untuk semua majlis dan perayaan.

Kurta Wildan kami mempunyai 4 warna menarik  mengikut tema pilihan. Sangat mempersona  digayakan oleh si comel anda kerana mempunyai ciri unik moden dan tradisi.

Anda tidak pening untuk memilih saiz yang sesuai untuk si comel anda. Kurta Wildan mempunyai pelbagai saiz yang sesuai dari umur 1 tahun hingga 7 tahun serta mengikut ukuran bahu, dada dan labuh. Dapatkan saiz yang tepat untuk bayi comel anda. 

Semestinya anda tidak akan menyesal memiliki Kurta Wildan untuk si comel anda yang   membesar dengan sihat dan bijak. 

Show:
Sort By:
'));