Jadilah yang pertama menerima promosi terkini daripada kami. Pasti anda tersenyum gembira setiap hari.

Jadilah yang pertama menerima promosi terkini daripada kami.

Tinggalkan maklumat anda sekarang! Pasti anda tersenyum gembira setiap hari.
Pautan Laman

Kurta Iman Lelaki

Kurta Iman Lelaki

Sukanya tengok anak orang pakai kurta. Comel je. Geram tengok. Tapi tak tahu nak dapatkan dimana. Rata-rata yang jumpa semuanya tak tahan lama. Kain luntur. Berkedut. Jarang dan tak serap peluh.

Kurta Iman didatangkan khas untuk si comel anda. Terpilih dari kain cotton bermutu tinggi. Sangat selesa dipakai. Si comel akan merasa sejuk dan nyaman. Kualiti kain cotton dari Jepun berfungsi menyerap peluh dengan sangat bagus. 

Mempunyai pelbagai size seawal usia 3 bulan hingga 3 tahun. Rekabentuk yang terkini. Potongan leher seperti baju kurung, bukaan luas dan berbutang. Memberi keselesaan kepada sipemakainya. 

Jahitan leher yang sangat halus. Dihias dengan kain berbeza tona dengan warna dasar pilihan. Panjang lengan  paras siku. Sangat selesa untuk si comel meneroka dunia ketika  bermain. 

Size baju yang labuh hingga paras lutut, berbelah dikiri dan kanan membuat si comel anda nampak lebih bergaya. Selesa untuk berlari, berjalan dan bermain sesuai dengan usia. Si comel pasti merasa selamat ketika leka bermain. 

Potongan seluar longgar. Bergetah pada pinggang. Mudah dilaras dengan size pinggang si comel  yang makin membesar. Hujung seluar dihias dengan jahitan halus kain berbeza tona. Nampak lebih eksklusif.

Penggunaan gabungan warna-warna yang ceria pasti membuatkan si comel anda tidak sabar-sabar hendak memakainya. Ada yang tak mau tukar baju kerana keselesaan yang dirasainya ketika memaki Kurta Iman. 

Show:
Sort By:
'));