On Sale Now!! Shop Now

7 CARA HEBAT & MUDAH SUPAYA ANAK ADA KEYAKINAN DIRI

Kenapa penting kita sebagai ibu bapa bina keyakinan dalam diri anak-anak?

Bayangkan, kalau kita tak latih anak dari kecil, bila besar, anak tak berani nak buat apa-apa pun. Sebabnya? sebab tak yakin dan takut, Sebab tak pernah didedahkan dengan apa-apa tugasan yang menggunakan kebolehan mereka. 

Trend parenting masa kini memerlukan mama papa untuk keep on upgrading ilmu dan apply mengikut kesesuaian masing-masing. Sebelum ni pun Mummy D tak tahu semua ni, tapi usaha kita tu yang penting, sentiasa cuba untuk menjadi yang terbaik untuk anak kita sendiri. 

So, semoga sharing ni dapat sama-sama membantu mama papa untuk bina dan tingkatkan keyakinan diri anak-anak ya. Share la supaya mama papa lain yang tak tahu jadi tahu sama. "sharing kan caring" .... 


Love, 

Mummy D


#darwishrichdesign #drd #tipsparenting #tipsbinakeyakinandirianak



Older post Newer post