icon-search
icon-search

Darwish Rich Design Kurta Basic Unisex Penuh Gaya Dan Selesa

Berlainan dari pakaian kanak-kanak yang sering dipakai setiap hari, Darwish Rich Design telah tampil dengan penuh berani untuk memberikan variasi dalam berpakaian. Darwish Rich Design - Kurta Basic Unisex sangat sesuai untuk semua kanak-kanak baik lelaki mahupun perempuan. Pakaian dari jenis kurta ini sememangnya sangat comel, selesa dan mudah untuk dipakai.

Bentuk rekaan Darwish Rich Design kurta kanak-kanak lelaki ini sangat eksklusif dengan penampilan yang sangat kemas untuk digayakan dalam apa jua majlis. Tidak kira sama ada majlis kasual mahupun rasmi, Kurta Basis Unisex yang dibawakan khas dari Darwish Rich Design ini dapat memenuhi segalanya dengan baik.

Darwish Rich Design Kurta Basic Unisex Penuh Gaya Dan Selesa

Istimewa untuk ibu ayah yang mahukan pakaian selesa penuh bergaya untuk anak-anak, Darwish Rich Design kurta kanak-kanak adalah jenama yang boleh memenuhi segala kriteria yang sedang anda cari. Berbeza dengan jenama pakaian yang lain, Darwish Rich Design tampil berbeza dengan pelbagai koleksi kurta kanak-kanak yang dapat memudahkan pegerakan anak dalam apa jua keadaan.

Kurta kami dibuat penuh teliti dengan :

  • Kapas premium berkualiti tinggi 100%
  • Leher berbentuk bulat yang lembut dan tidak menyakitkan
  • Lengan pendek bersama butang custom eksklusif 
  • Sifat santai berserta getah pinggang untuk seluar

Kami juga mempunyai beberapa lagi koleksi kurta bayi lelaki , kurta moden serta kurta lelaki.

Mengapa Perlu Memilih Darwish Rich Design Kurta Kanak-Kanak Ini Untuk Anak Kesayangan?

  • Didatangkan secara satu set dengan top dan seluar dalam warna yang sama
  • Diperbuat daripada fabrik yang sejuk dan mudah menyerap peluh 
  • Design yang selesa untuk memudahkan pergerakan si pemakai
  • Didatangkan dalam 6 (enam) warna pilihan yang menawan hati
  • Sesuai untuk digayakan oleh kanak-kanak lelaki dan perempuan (unisex)
  • Boleh disuaipadan dengan seluar jeans, seluar cargo, joggers dan skirt labuh

Kurta Kanak-Kanak Dalam Pelbagai Ukuran Size Mengikut Kategori Umur

Darwish Rich Design merupakan antara pembekal pakaian kurta kanak-kanak yang tersohor di Malaysia. Bagi ibu ayah yang masih baru dengan pakaian kanak-kanak dari jenis kurta ini, anda boleh mendapatkan koleksi Kurta Basic Unisex sebagai permulaan.

Jangan lupa juga koleksi baju melayu kanak-kanak koleksi Adam.

Kurta kanak-kanak Basic Unisex didatangkan dalam pelbagai pilihan saiz mengikut kategori umur. Ianya persalinan kurta kanak-kanak yang berbaloi untuk dimiliki kerana sifatnya yang comel, menarik dan penuh selesa.

Kurta Kanak-Kanak Basic Unisex Darwish Rich Design Yang Special 

Rekabentuk : Kolar leher bulat berbutang dengan pinggang getah untuk bahagian bawah akan menjadikan bayi & anak-anak anda sentiasa selesa dan mudah bergerak.

Pemilihan Fabrik : Diperbuat dari 100% kapas berkualiti tinggi untuk sentiasa sejuk dan mudah menyerap peluh menjadikan bayi dan anak anda tetap selesa gembira di dalamnya. 

Kelebihan : Kurta ini sesuai dengan semua majlis rasmi seperti Majlis Aqiqah, Cukur Jambul atau Hari Raya. Ia juga boleh dipakai dalam sebarang majlis tidak rasmi dan boleh disuaipadan dengan apa-apa jenis seluar yang disukai.


Harap maaf. Jualan kurta kanak-kanak basic unisex ditutup sementara. Sila lihat Kurta Dani dengan rekaan terbaru.Older post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping