Jadilah yang pertama menerima promosi terkini daripada kami. Pasti anda tersenyum gembira setiap hari.

Jadilah yang pertama menerima promosi terkini daripada kami.

Tinggalkan maklumat anda sekarang! Pasti anda tersenyum gembira setiap hari.
Pautan Laman

Kurta Danish

Kurta Danish

Comelnya bila anak bergaya dengan Kurta Danish ni kan? Teringin nak cari baju macam ni untuk anak-anak comel anda? Tapi tak tahu bagaimana?

Kurta Danish keluaran Darwish Rich Design direka khas untuk si COMEL anda samaada lelaki atau perempuan. Pengahasilannya menggunakan kain material Satin SILK yang bermutu tinggi. Sesuai untuk bayi hingga dewasa. Kualiti kain yang menyerap peluh, tidak jarang dan  mudah diurus. Juga tidak mudah berkedut dan senang digosok. 

Penggunaan gabungan kain pelbagai warna dari jenis yang sama, membuatkan rekaannya menjadi sangat unik.  Diberi sentuhan yang berbeza di bahagian hadapan dan belakang. Sangat menarik perhatian sesiapa saja yang melihatnya. 

Jahitan yang sangat kemas dan teliti. Potongan leher berbentuk teluk belanga dan mempunyai lapik disebelah dalam. Ruang leher yang luas mudah disarung. Rekaannya santai dan kasual.

Kurta Danish mempunyai potongan baju dan ukuran yang tepat untuk si comel anda. Mudah disesuaikan dengan seluar panjang polos yang lain juga. Baju yang longgar mudah untuk si comel anda bergerak. Nampak kasual dan bergaya!

Teruja dengan pelbagai pilihan warna-warna ceria untuk anda. Semestinya warna-warna menarik dan ceria membuatkan si comel anda tidak sabar-sabar untuk menggayakannya. 

Jaminan kami, anda pasti tidak mahu ketinggalan untuk memilikinya buat si comel tersayang. Stok adalah terhad dan eksklusif.

Show:
Sort By:
'));